Přemluv dědka!

14. 1. 2013 / Michal Vimmer

čas čtení 1 minuta

Místo dva roky očekávaného prezidentského favorita Honzy Málemkrálem máme po volebním víkendu na hraní Knížete. Jak se to mohlo stát?

Já se neschovávám, představil se Honza.

Nejsem naivní, opakoval Honza každou chvíli.

Nejsem Honza Fischer, překvapil Honza v červnu (Sděluju všem, že nejsem naivní. Nejsem Honza Fischer. To už opravdu ne! ZDE

Nejsem nervózní, šokoval Honza o volebním víkendu.

Pak mu kdosi pošeptal, že nesedí ani v Show Jana Krause ani v Hádej kdo jsem, a Otázky Václava Moravce právě skončily. A jelo se domů, na Barrandov. Nikdo už se Honzy neptá, co ho to napadlo, že bude prezidentem.

Přitom jemu a celému národu sdělovací prostředky dva roky vtloukaly do hlavy, že to bude On, kdo to vezme po Klausovi. Když zvládl premiéra, dokáže i prezidenta. No ne? Je snad blbější než Klaus? Lid Honzu miluje!

Jenže na podzim se Honza nějak přestal líbit. Najednou jeho ochota bez váhání popřít všechno, čím kdy byl nestačila. Sázky na Honzu začaly padat. Že by Honza nebyl důstojným nástupcem Václava (Havla) na Hradě? Co s tím ?

Rady si ví mladá, osvědčená umělecká fronta, která ví vždycky první, odkud vítr fouká.

Přemluvili Dědka a je to. Překvapivým favoritem vzdělané, městské mládeže je senior, nejstarší možný prezidentský kandidát na Hrad všech dob.

Není to krásné?

0
Vytisknout
17591

Diskuse

Obsah vydání | 16. 1. 2013