Dobrá zpráva pro levicové voliče - hybaj ze sociální demokracie pryč a založit jinou stranu

8. 3. 2018 / Richard F. Vlasák

čas čtení 2 minuty

Už včera jsem lapal po dechu, bylo mi zle. Netušil jsem, že může Miloš Zeman při inuguraci ještě klesnout. Vzpomínka na 17. listopad s Konvičkou vybledla.

Taková neúcta k bratřím Slovákům; takový nedostatek elementární slušnosti vůči ČT, která se opravdu snaží být nezaujatá (ono to jde těžko, když je prezident primitiv a hulvát).

Ale dobrá, jaká jsou pozitiva? Miloš Zeman nešel k pomníku TGM, blesk by jej musel praštit, kdyby jej hanba nefackovala.

Překvapil mě pan poslanec Dolejš (KSČM), vysloužil si svým vyjádřením vyjmutí z mého včerejšího kolektivního pojmenování poslanců strany.

A taky už víme, co jen pan Hamáček (ČSSD) - patolízal. Označit prezidentův projev za vyvážený je ukázka ztráty elementární sebeúcty. Myslel jsem si, že je to rozumný člověk, zastával se jej, když se o něj otíral B. Pečínka - já hlupák.

O Jiřím Zimolovi jsem věděl dávno, že nemá páteř. Intelektuální cvičení na téma komentář za minutu, odpovídá mým zkušenostem. O Zimolových mravních kvalitách jsem psal již před lety. Ptal jsem se kdysi toho jihočeského výtečníka, jestli si myslí, že akce golfem proti drogám je dobrou investicí do prevence. Odpověď: já nic, já muzikant. Byl hejtmanem. Taky jsem si myslel, že by mohl být dobrým politikem. Jak jsem se mýlil v politice...

Je to dobrá zpráva pro levicové voliče - hybaj ze sociální demokracie pryč a založit jinou stranu. Zbytečná ztráta času v ní prodlévat. Špiníte sebe i odkaz pánů Bechyněho, Majera a dalších, pokud tam budete s výše jmenovanými Hamáčky a Zimoly zůstávat.

Je to dobrá zpráva pro "ultrakonzervativce" - jednota trůnu a oltáře je obnovena. Evangelíky jsem nikde neviděl a to je dobře!

Výjimečné díky paní Němcové, poslancům ODS, TOP 09, senátorům Láskovi a Chaloupkovi.

Tak a to bylo asi tak všechno.

PS: Pokud si někdo chce ulevit, že po včerejšku mi má být stejně všechno jedno, může. Máte pravdu, toto je vzpoura zoufalce.



0
Vytisknout
8422

Diskuse

Obsah vydání | 13. 3. 2018