Dva kmotři

6. 4. 2022 / Petr Haraším, Pavel Haraším

čas čtení 6 minut
Aneb zprávy z Twitteru

Z domova:

Vláda ČR a ODS zvláště oslavila první kvartál v čele státu. Po 100 dnech hájení, které si vybrebendil inventář sněmovny poslanec a budoucí beznadějný pražský primátor eMBenda, teď vláda volá po klidu na práci. Činí tak v souvislosti s naplňováním dohod Dvou Kmotrů z poloviny prosince lánského roku.

Prezident Zeman toho jména Miloš udělil minulý týden svou prezidentskou Milošť usvědčenému milionovému zloději a podvodníkovi z lánské obory. Občanu bezúhonnému a nade všechny pracovitému Balákovi hajnému taky Milošovi. Hájenému hajnému s vlastním kamenolomem a nekonečnou oborou, kterého nenávistná česká justice bezostyšně odsoudila. A odsoudila ho jen proto, že slouží vedoucímu kancléři prezidenta Vratislavu Mynářovi. Mynář slouží Zemanovi. Zeman slouží Kremlu.

Tomu Mynářovi, kterému dezinformační média zapálila hospodu, vypustila rybník, snědla hladové prase a sjela sjezdovku v Osvětimanech. Hoří srub, hoří komora s naditým trezorem, hoří sjezdovka i se sněžným motorem.

Vláda ČR včetně Petra Fialy sice plně uznává právní stát a spravedlnost pro všechny, ale jen v režimu odcamcať pocamcať. Tudíž slovy jednoho z těch dvou: „nebude se vláda ČR malichernou milostí viceprezidenta Mynáře dále zabývat“. Tečka! Kolik milostí v trezoru u Vráti shořelo?

Profesor přímé demokracie kremelského vzoru a plyšákový král Tomio (nebraňte se ruským) okupantům Okamura žádá vyhnání a deportaci všech Ukrajinců zpátky na Ukrajinu. Válka už téměř není tam a ruské denacifikační, avšak fašistické jednotky ještě nestihly srovnat se zemí všechno, v čem se dá bydlet. Než odjedou, by mu, jako projev vděku za českou pohostinnost, měli dostavět vlasteneckou vilu na Břevnově. A ať mu tam přes celou venkovní zeď fláknou ryčné, nesmazatelné ruské Z.

Jana Bobošíková nerozumí dezinformacím a žádá po nich vysvětlení. My jí rovněž nerozumíme, ale vysvětlení nechť si laskavě nechá pro sebe a dezinformace nešíří.

Exprezident Václav Klaus oslavil 11. výročí svého proslulého triku s perem. Chilským perem. Kde pero, chilské pero, nakonec skončilo, se neví. Škoda, že tento památný den pro Českou republiku není státním svátkem a dnem klidu. Jeden prezident kolaborant, druhý zloděj!

Naopak za triky s pavím perem je podáno trestní oznámení na ministryni financí, státního dluhu a kouzel všeho druhu Alenu Schillerovou. Mozkomorové prý na paní Alenu nemají, proto prověřování královny Instagramu přebírá Národní centrála proti organizovanému zločinu.

Expert na pojídání čínských chlebíčků, průvodce čínských agentů po Bruselu a věrozvěst vietnamských komunistů Jan Honza Zahradil oslavil s dojetím a pláčem vítězství Viktora Vladimíroviče Orbána. Dojatí konzervativci oslavovali výhru v objetí Z Václavem Klausem a jeho Juniorem. Už se Spolu všichni moc těší na oficiální vyhlášení nové Maďarské republiky rad. Nad nakousnutým čínským chlebíčkem a ubryndnutým ruským borščem si slavnostně přísahali, že přes Putinovo Maďarsko neprojde na Ukrajinu nic.

V úterý se sešla ministryně životního prostředí a hejtman libereckého kraje k projednání projektu aquaparku v Uhelné a Václavicích. Vody je prý dost. Jako poradce na nerealizaci vodních radovánek byl přizván zkušený Tlustý Vlastimil z Bublavy. Peněz a nadšení je na to dost a dost.

Krátce i ze zahraničí:

Ruský masakr v Buči prohlásil velvyslanec RF v USA Anatolij Antonov za největší provokaci v dějinách všech protiruských provokací. Tímto potvrdil, že jednou svině, pořád svině. Po zhlédnutí výsledků drastického řádění ruských band na Ukrajině se vyjádřil ruský velvyslanec při OSN. Vše dle něj udělali Ukrajinci. On Něbenzja to ví a dokládat netřeba.

Ruská Duma na to konto a natotata přijala zákon, který potrestá denacifikací kohokoliv, kdo si dovolí srovnávat ruský fašismus s německým nacismem. A to je výhrůžka, nebo pobídka?

Čeští odvážní Flastenci ve spolupráci se Zemanovými pohraničníky a mikrovlnkáři z SPD objevili pod Kyjevem obří podzemní zajatecký tábor. Ruští vojáci z něj hrdinsky osvobodili teleportací 22 milionů unesených lidí, na kterých NATO, Svaz traktorů Ukrajiny, USA, EU, Bratři Kličkové a Karamazovové, Polsko, Burundi a Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich Rehabilitaci ve Společnosti dělali biologické, chemické, jaderné a zvlášť nelidské testy inteligence. Důkazy shromážděné Ruskem a Jiřím Vyvadilem budou předloženy a zavetovány na příštím jednání RB OSN.

Stádo cvičených bombardujících hus se stále ještě nevrátilo po agresivním útoku na ruská města. Až se vrátí, odměna či trest je nemine. Rovněž biologickými zbraněmi nakažení vrabci, špačci a supi se z akce „Znič Rusko“ dosud k americkým pánům nevrátili. Ti se ovšem vracet naopak nesmějí.

Emanuel Macron s úspěchem předstírající funkci francouzského prezidenta odvolal šéfa vojenské rozvědky, generála Erica Vidauda. Generál nedokázal předpovědět ruskou válku na Ukrajině, o které tak dlouho Macron vyjednával s prezidentem Vladimírem Putinem. Vyjednával, volal a osobně se dostavil a dílo se povedlo.

Olaf Scholz stále odpovědně blokuje dodávky zbraní pro Ukrajinu. SPD jako SPD, že ano. Ostatně německé firmy rády dodávaly do Ruska zakázané vojenské výrobky. Za což se teď velmi stydí a na Ukrajinu nepošlou nic. Pokání je pokání.

Zcela nezodpovědní Řekové splatili poslední splátku půjčky od MMF a mají dobrý pocit z toho, že nás připravili o Euro, jak ve fotbale, tak v naší peněžence. My totiž jejich dluhy, slovy Miloše Zemana, Václava Klause, Václava Klause ml., Andreje Babiše a Petra Fialy rozhodně platit nebudeme. Nebudeme! Naopak si rádi užijeme 15% inflaci, která nám prudce zvyšuje hodnotu úspor, ne jako.

A potraviny, benzín, vlastně téměř cokoli si nakupte v cizině! Je tam levněji a kvalitněji. Tolik asi k neustálé omílané hlášce ODS o podpoře českých malých firem a podnikatelů. Dýchají pro ně, jsou zde pro ně, volby pro ně vyhráli… a to musí stačit.



 



-1
Vytisknout
7002

Diskuse

Obsah vydání | 12. 4. 2022