Se změnou exekutorského zákona by měly pomoci odbory, ČSSD a KSČM

4. 12. 2014

čas čtení 1 minuta

Syn je kvůli exekutorům bezdomovec, nesmí u nás přespávat, exekutoři by zabavili majetek i nám

Vaše dnešní výzva a prosba ohledně řádění exekutorů si zaslouží poděkování. I když nejsem adresátem Vaší výzvy a prosby dovolím si navrhnout dílčí řešení, píše čtenář, jehož jméno z ochranných důvodů nezveřejníme.

Pomocí celostránkového inzerátu v Právu se obrátit na odbory, ČSSD a KSČM o finanční pomoc pro podání žaloby u evropského soudu.

Mají k dispozicí stovky miliónů a nějakých 10 miliónů by je nepoložilo.

Stačilo by jenom Váš dnešní článek trochu změnit a snad by se oslovení chytli za nos! Jsou v tom až po uši ! V každém případě by se aspoň tento problém z Britských listů dostal na veřejnost a jistě by se nad inzerátem/otevřeným dopisem rozproudila celospolečenská debata a to by byl minimální úspěch, který stojí za to!

Máte k tomu 150 tis. Kč a to by mohlo stačit.

P.S. můj/náš nejmladší syn se také stal (je) obětí řádění exekutorů . I přesto, že je nemocný (částečný inv. důchod) a potřebuje naší péči, nemůže u nás přespat (je bezdomovec). Chodí k nám na obědy a večer pro dávku prášků na depresi, ale i tyto návštěvy u rodičů by mohly být záminkou pro naši likvidační exekuci a stát se také bezdomovci ......

0
Vytisknout
7903

Diskuse

Obsah vydání | 5. 12. 2014