Pour a Chalánková si pozvali do Poslanecké sněmovny k diskusi násilníka, kriminálníka-recidivistu

4. 4. 2019

čas čtení 4 minuty
Aktualizace: Trapnou konferenci s kriminálníkem Pour zrušil:


Aktualizace: Milan Pour, poslanec za ANO, a senátorka Jitka Chalánková (nezávislá) pozvali k "diskusi" do Poslanecké sněmovny ČR britského kriminálníka Stephena Yaxley-Lennona (známého též pod fotbalovým přízviskem Tommy Robinson). Britský velvyslanec v ČR to právem považuje za naprosto šokující.

Robinson byl nedávno zablokován na Facebooku i na Twitteru, viz níže.

Minulý pátek jeho stoupenci za Yaxley-Lennonovy přítomnosti fyzicky zaútočili na ultrapravicové demonstraci před Dolní sněmovnou na televizní štáby CNN a Channel 4 News, pak se začali prát mezi sebou, než je zatkla policie.

K seznamu Yaxley-Lennonových  trestných činů patří, viz níže:

2005 - 12 měsíců vězení za fyzický útok
2010 - Zatčen za trestný čin proti veřejnému pořádku
2011 - Odsouzen za fotbalové chuligánství
2011 - Uvězněn za porušení podmínek kauce
2011 - Odsouzen za fyzický útok
2011 - Odsouzen za protest na střeše ve Švýcarsku
2013 - Odsouzen za cestování na falešný pas
2014 - Uvězněn za hypotéční podvod
2014 - Odsouzen za trestné činy proti veřejnému pořádku
2015 - Povolán zpět do vězení
2017 - Odsouzen za pohrdání soudem
2018 - Znovu odsouzen za pohrdání soudem


K mezinárodní pověsti Poslanecké sněmovny ČR výrazně přispívá, když si tam Pour a Chalánková zvou recidivistu kriminálníka, odsouzeného mj. za zmlácení své partnerky.

Článek publikovaný níže  vyšel v BL poprvé v únoru 2019.


Tommy Robinson, britský kriminálník a fašista byl konečně odstraněn z Facebooku i Instagramu




Ultrapravicový britský kriminálník Tommy Robinson, který byl odsouzen na 12 měsíců do vězení za zmlácení partnerky, dále byl odsouzen za vyvolávání veřejných nepokojů, za fotbalové chuligánství, za porušení podmínek kauce, za fyzický útok na veřejnosti, za cestování na falešný pas, za hypotéční podvody, za pohrdání soudem a za četné další trestné činy, byl nyní pro systematické vyvolávání nenávisti odstraněn z Facebooku i z Instagramu. Už loni byl odstraněn z Twitteru.

Robinson, jehož skutečné jméno je Stephen Yaxley-Lennon, je zakladatelem nebezpečné ultrapravicové organizace English Defence League.

Přehled Robinsonových trestných činů:


 
Rozhodnutí zakázat Robinsonovi přístup na sociální sítě zřejmě ohrozí jeho schopnost komunikovat s velkým počtem stoupenců. Loni byl vykázán z Twitteru, nyní z Facebooku a z Instagramu. Zbývá mu tedy už jen YouTube.

Robinsonova oficiální stránka na Facebooku a jeho profil na Instagramu budou smazány a bude mu v budoucnosti zabráněno otevřít si na těchto platformách nové účty. Pokud mu někdo umožní přístup na sociální sítě přes svůj účet, bude zablokován také.

Kriminálník Robinson se prezentuje svým stoupencům jako "oběť cenzury". Jeho videa na sociálních sítích měla daleko větší množství zhlédnutí než kritické materiály zveřejněné o něm v manistreamových médiích.

V poslední době Robinson na Facebooku vyzýval své stoupence, aby terorizovali osoby, které následují korán, a aby je popravovali stětím hlavy. Vyzýval ve svých videích, aby lidé "vedli válku" proti muslimům a publikoval četná média, na nichž jeho stoupenci zastrašují své oběti.

Facebook své rozhodnutí zdůvodnil: "Když myšlenky a názory přesáhnou hranici a rovnají se vyvolávání nenávisti, která může vytvářet prostředí zastrašování a vylučování určitých skupin ve společnosti - v některých případech s potenciálně nebezpečenými dopady mimo internet - jednáme."





0
Vytisknout
14270

Diskuse

Obsah vydání | 9. 4. 2019