Chtěli byste se stát součástí výroby televizního filmu?

20. 12. 2014

čas čtení 3 minuty

Aktualizace: V neděli 8. března vysílá Česká televize druhý díl filmu Dominiky Švecové o ekumenickém setkání mladých v Praze na přelomu roku 2014 a 2015ZDE.

Aktualizace: V neděli 1. března vysílala Česká televize první díl filmu Pouť důvěry naší spolupracovnice Dominiky Švecové (na webu k zhlédnutí ZDE), druhý díl se bude vysílat v neděli 8. března 2015. Je to dvoudílný dokument o ekumenickém setkání mladých, které na přelomu roku 2014 a 2015 zorganizovala komunita Taizé z francouzského Burgundska. Je to pěkný film, který observační metodou sleduje přípravy akce po dobu celého roku, od obdobného setkání, které se konalo na přelomu roku 2013 a 2014 ve Štrasburku, až do letošního Nového roku v Praze. Má vtip, lidskost i humor.

Film je částečně financován prostřednictvím crowdfundingu. Bylo zapotřebí shromáždit celkem 50 000 Kč, aby bylo možno zaplatit práci všech spolupracovníků. To se bohužel nesebralo. Pokud byste ještě na poslední chvíli chtěli pomoci, aby lidi neskončili bez honoráře, prosíme, udělejte to. Transparentní účet je ZDE. Děkujeme.



Dobrý den,

Pořádáme finanční sbírku na výrobu dvoudílného filmu o mladých lidech z celého světa, kteří nyní přijíždějí do Čech. Chtěli byste se stát součástí tohoto projektu? Mohli byste to učinit finančním příspěvkem na jeho výrobu. Sbírku organizujeme prostřednictvím transparentního účtu, který je ZDE

Ten, kdo přispěje, umožní plnou realizaci tohoto projektu. Pro dárce máme odměny.

Doufáme, že na náš projekt přispějete i vy, kdo jste zatím finančně nepřispěli.

O ČEM NAŠE FILMY JSOU?

Natáčíme dvoudílný časosběrný dokumentární film o evropském ekumenickém setkání mladých, které se bude konat v Praze.

Filmy natáčíme déle než rok, od prosince 2013 do prvních dnů ledna 2015. První z těchto dvou dokumentárních filmů bude pojednávat o přípravách Evropského setkání mladých v Praze během roku 2014. Sledujeme v něm trojici bratří - organizátorů, kteří se podílejí na přípravách ekumenického setkání.

Druhý dokumentární film se zaměří na osobní zkušenost jednoho českého účastníka. Sleduje mladého člověka, který na Evropské setkání mladých přijíždí poprvé, setkává se tu s mladými lidmi ze zahraničí a poprvé se také setkává se spiritualitou bratří z Taizé.

Je to pohled do zákulisí mezinárodního ekumenického setkání mládeže komunity Taizé.

Filmy se budou vysílat v České televizi příští rok v březnu. ČT ale na jejich výrobu poskytla jen část financí. Na to, abychom filmy mohli pořádně dokončit, potřebujeme finanční pomoc, kterou sháníme prostřednictvím sbírky – crowd fundingu.

Ideálně potřebujeme sebrat 50 000,- Kč.

Kdyby dal každý člověk korunu, máme to nasbírané hned. Věříme, že se nám to podaří. :)

Prosíme, přispějte na transparentní účet číslo: 2700671445/2010.

Dárci dostanou různé odměny. Jaké, to se dovíte na facebooku zde: ZDE

Prosíme sdílejte s přáteli, které by to mohlo zajímat.

Děkujeme za vaší podporu a přejeme vám krásný zbytek adventu a pokojné Vánoce.

0
Vytisknout
8731

Diskuse

Obsah vydání | 6. 3. 2015