Šíření nenávisti v přímém přenosu

23. 6. 2018

čas čtení 1 minuta

Neuvěřitelný šíření nenávisti v přímém přenosu, píše Kamil Fila na Facebooku: Trump si nazval DESÍTKY rodičů, kteří ukazují do kamer fotky svých dětí, které zavraždili "illegal aliens" ("ilegální cizinci")  a "média o tom mlčí".

Velice často je Trump srandovní a zmatený trouba, kterému se jde jenom smát.

Do toho taky schvaluje zákony nebo háže pod stůl smlouvy, které budou mít v důsledku velmi negativní vliv na zdůrazňování společenských rozdílů a ekologických problémů.

Ale tohle není ani jedno, tohle je jen populistický hnus, zneužívání bolesti lidí.

Záměrně taky používá výraz, že tito rodiče jsou "permanently separated from their children", "od svých děti trvale odděleni",  aby zdůraznil rozdíl oproti pouhému "dočasnému oddělení dětí a rodičů v detenčních zařízeních pro imigranty".

O těchto "správných rodinách" mluví jako o "angels families" a označuje je za "beautiful people", protože ti aliens jsou samozřejmě "devil and ugly".

Taky tvrdí, že "máme nejslabší imigrační zákony ze všech zemí na světě v celých dějinách lidstva". Takže je jistě potřeba o dost přitvrdit...

(Nevím, co uvidíte vy, ale jede to už asi půl hodiny v kuse. Nikdy jsem nic takovýho neviděl, alespoň ne v USA, tohle je spíš z repertoáru nějakých asijských despocií.)

0
Vytisknout
7783

Diskuse

Obsah vydání | 26. 6. 2018