Rozhovor Britských listů 257. Česká republika je fungující, stabilní společnost

24. 1. 2020

čas čtení 1 minuta


(For English, scroll below)

Britský deník Guardian má jen v Británii 23 milionů čtenářů měsíčně a je považován za nejdůvěryhodnější médium v zemi. Robert Tait, pražský reportér Guardianu, je jedinečným komunikačním kanálem mezi Českou republikou a světem. Právě prostřednictvím jeho článků se dostávají na globální světovou scénu klíčové informace o České republice. Robert Tait je renomovaným světovým novinářem se zkušenostmi z Washingtonu, z Jeruzaléma, z Teheránu, z Istanbulu a nyní i z Prahy. O jeho novinářské kariéře s ním v tomto Rozhovoru Britských listů hovoří Jan Čulík. Rozhovor se vysílá na Regionální televizi, která je k dispozici satelitem, pozemním vysíláním a na kabelu i na internetu, od pátku 24. ledna 2020.

In this regular weekly Britské listy Interview, Jan Čulík speaks to Robert Tait, the Prague-based reporter of the Guardian/Observer newspaper, about his extensive journalistic experience from Washington, Teheran, Istanbul and Prague. The interview was broadcast by the Czech cable TV station Regionalnitelevize.cz from Friday 24th January 2020.

Všechny Rozhovory Britských listů jsou nyní k dispozici ke stažení v audiu jako podcasty, k poslechu na vašem mobilu kdekoli. Informace ZDE
 

0
Vytisknout
10447

Diskuse

Obsah vydání | 31. 1. 2020