Tato nebezpečná lež se šíří řetězovými maily. Zasáhne Policie ČR?

19. 3. 2020

čas čtení 1 minuta

Už jsem tu psal, jak věštecká je hra Karla Čapka Bílá nemoc, která koncem třicátých let zcela předpověděla koronavirovou epidemii. A zajímavé je, že v té hře má Čapek také dva neskrupulozní lékaře, kteří prodávají tinkturu podobného zbarvení, jaké má lék doktora Galéna, která ale nic nevyléčí, a vydělávají na tom velké peníze. A ejhle: děje se to i ve skutečnosti.

Toto je nebezpečný podvod velkého formátu: Zasáhne Policie ČR? (JČ)



From: Olga Kratochvilova <olga.kratochvilova@gmail.com>
Sent: Wednesday, March 18, 2020 18:06
Subject: Fwd: K rozeslání - OPRAVA



Dobrý den,
dovolte abych Vás informovala, že právě byl uveden na trh český produkt Monolaurin, který hubí koronovairus a funguje skvěle i preventivně proti nákaze. Produkt vyvinula brněnská společnost Essens.

Níže posílám video, ve kterém se dozvíte vše a to přímo od člověka, který tento produkt vyvinul - Dr. Krajíček. V příloze je pdf o produktu Monolaurin.

Máte - li o tento produkt zájem a chcete - li se dozvědět víc, kontaktujte mě. Případně si můžete na eshopu essens.cz udělat sami registraci a produkt zakoupit. Produkt lze zakoupit pouze s členskym ID. Své členské ID dostanete zdarma! Firma Essens je česká MLM společnost a system funguje na doporučení. Napište do kolonky "sponzor" mé ID - 10061104. Dostanete okamžitě 20% slevu. Budete patřit do mé sítě spotřebitelů a já Vás budu informovat o produktech a konzultovat s vámi i dávkování. První zásilka šla do Itálie, dnes byl produkt poskytnut českým zákazníkům. Zdroje jsou omezené, očekáváme, že Monolaurin bude rychle vyprodaný..neotalejte 😉

video - info od Dr. Krajíčka:
https://youtu.be/YOsoW31UVC8


Přeji všem klid a pevné zdraví!

Olga Kratochvílová
tel.: 773 576 164

0
Vytisknout
14005

Diskuse

Obsah vydání | 23. 3. 2020